KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 2 september 2011

KANSKE HUNDÄGARE IGEN

Kanske, kanske är vi "med hund" snart igen! Vi håller tummarna - och alla tårna!!Dom här bilderna är på Max, jag har "lånat" dom på uppfödarens hemsida, som vi hoppas ska finnas här hos oss om några veckor.Max är en Podengo Portuguese och har nyss fyllt 4 år. Rasen är ganska ny, men tillhör klassificeringen urhundar hos SKK.Max bor just nu i Ystad, men av olika skäl behöver han omplaceras.Här är Max på en utställning där han placerade sig som BIM (alltså bäst i motsatt kön). Det var alltså den mindre ljusa tiken som vann.
Som synes är det inte en speciellt stor hund, iaf inte den yttre storleken - hur dom är i sinnet är en helt annan sak. Han väger runt 5,5 kg, Penny vägde 6 kg och var en aning lägre så han är lite mer finlemmad. 
Perfekt, för oss tycker vi! Vansinnigt söt - tycker vi också! Hoppas nu bara att vi gillar varandra - det är ju faktiskt viktigast!!

11 kommentarer:

Helena sa...

O vad roligt!Håller tummarna :-)
Så söt han är!Perfekt ålder oxå.Lite vildhund över honom passar perfekt på Gotland :-)
KRAM från mig!

Anonym sa...

Oooo vad fin o söt han är.... Lycka till. Dessutom en SKÅNING-- tycker jag verkar bra. Han kommer säkert att må gott om han kommer till ER.
KRam fr Ninne

♥Min Eden♥ sa...

Fin hund!
Va spännande det ska bli...
/NIna

Ölandsvindar sa...

Det är alltid spännande med husköp och speciellt kanske om man också måste få ett tidigare hus sålt.Det som hänt oss är att en besviken släkting till säljaren trodde att hon skulle få ärva huset och anklagar oss för att ha lurat av den äldre mannen fastigheten. Men det finns massor av vittnen som kan intyga att allt gått rätt till så det är inga problem men otrevligt ändå.Spännande ras ni har valt. Det är stor nationell utställning här i helgen men jag tror inte att jag hinner dit.
Kram
Kerstin

LindaLunda sa...

Otroligt stilig!!!!!
Jag gillar hans färg! Som en liten räv.

Marie sa...

Vilken sötnos han är. Jag håller tummarna allt går vägen för Er.

gunsan sa...

Viken söt liten hund ni har valt ut .hoppas det går bra för er med en ny liten familjemedlem.kram Gunsan.

Ruben sa...

WOW, den hunden måste ni ha!!!

/Ruben

LaserLinn sa...

jättefin hund..söt!! Hoppas det blir så, håller tummarna..Djur är bra för tillvaron, harmoni och lycka..läste lite om rasen den verkade spännande..
Ha en bra helg//Kram Karina

mammi sa...

Jag saknar ord för att beskriva den underbara hunden. Håller med Ninne, en Skåning är toppen.
Kram

Mimi sa...

Way to go!! Jag gissade nog lite att ni till slut inser att man "måste" ha en hund!! Håller tummarna för att ni gillar varandra, men jag tror du redan har fallit för honom!!!! /Mimi