KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


måndag 26 september 2011

HAV OCH BLOMMOR

Helgen, som varit helt underbar, har till största delen spenderats antingen på strandängar vid havet eller i TV-soffan. Låter som två "ickekompatibla" sysselsättningar, men det blir så när man måste njuta av två av ens favoritsaker samma helg! 


På strandängarna har vi på dagarna tagit "vilda" promenader, alltså gått med Santos utan koppel - vilket fungerat mycket bra. Just dom här bilderna är från Grötlingboudd på östra sidan där vi har hittat några fina ogenerade ställen för hundprommisar!


Vi passade på att kolla om Santos gillade vatten, men vi tror inte att han är någon större "badare". Han visade inte någon tendens alls att gå ner till vattenbrynet, utan höll sig nogsamt därifrån!


Det är skönt, då vet man att han förmodligen håller sig på land när vi badar. Fast bada var det inte riktigt läge för i lördags tyckte vi, det blåste så pass att det gick lite gäss på havet!  Vi har också upptäckt att koblajor bryr han sig inte om, vilket är ÄNNU skönare! Dom luktar tydligen inte så gott som en del andra äckliga högar!!


Varför spenderade vi då så mycket tid i TV-soffan en sån här vacker helg!? Jo, det var ju både Formula One, Nascar och STCC på TV!!


STCC kan man ju i och för sig missa, det är inte alltför engagerande beroende på amatörmässiga kommentatorer, men nu var det ju faktiskt final för säsongen. Och dom andra racen är ett absolut MÅSTE!


Som tur är har man ju inspelningsmöjligheter, så vi behövde inte sitta inne på dagarna och glo. Alltså kunde vi vara ute på våra prommisar, men så mycket annat än dom här två sysselsättningarna har vi inte hunnit med. Jag skulle t.ex. ha klippt gräset, men när jag hade tid för det var det alldeles för fuktigt av daggen. Det går bara att göra på eftermiddagen, så det blir ett försök senare idag!


Nyss åkte gubben min till Visby för att göra datortomografi (röntgen) av buken samt uträtta en massa ärenden. I morgon är det min tur. Då ska jag skriva in mig för min lilla operation, gå igenom sövningsproceduren med narkosläkaren och sen på onsdag läggs jag in.
Det är tänkt att jag sen får komma hem redan på torsdag förmiddag - Rolle får både skjutsa och hämta mig - då operationen ska vara avklarad och jag vara reparerad. För den här gången!
Därefter väntar gallstensoperationen, som jag dock skjutit lite på. Blir för mycket med två operationer inom ett par veckor!!

9 kommentarer:

gunsan sa...

Lycka till hos doktorn.Så härligt att kunna promenera vid havet.Ser mysigt ut.Kram

Christina sa...

Vilken hund, ni har skaffat er. Tänk att han går utan koppel. Önskar dej lycka till med operationen.
Har också haft ett jättefint väder i helgen. Mycket trädgårdsarbete, också lite Tv tittande emellanåt, har tittat på Solheim cup i golf. Gillar att titta på våra duktiga tjejer från Sverige./Christina

Ruben sa...

Hoppas allt går bra. Jag gissar att Santos blir glad när ni kommer tillbaka! ;-) Men först blir det lite kvalitetstid med matte och sedan med husse.

Ha det gott!
/Ruben

Anja sa...

Vilka fina naturbilder och vovven Santos är ju ba' sååå söööt!
Fast våran Wille protesterar högljutt när jag berömmer någon vovve. 'Han säger' att hundar e' ju husdjur - usch så hemskt.
Jo, jo. Wille glömmer alldeles bort att själv är en katt (åtminstone i andras ögon;)))!)/Anja

Ninne sa...

Så gott det är att ALLT funkar o så extra bra.. Det blev ju verkligen lyckliga familjen...
Vad är det för OP på dej nu först,innan gallan?
Lycka till båda två med läkarbesöken. Det är en jäkla reservdelsålder vi lever i??
Kramisar på alla 3
vikitgt med en extra kram t. Santos!!!
Ninne

Helena sa...

Härligt han har det Santos!Vilka vidder han får springa ös på underbart för honom.Han ser så nöjd ut så!Hoppas allt går bra.
KRAM från mig!

Helén sa...

Underbara rosbilder o sen på Malvan. Santos äger korten ju! Ser ut att vara en glad prick. Förstår att han inte ville bada...för brrr så kallt!//Helen

mammi sa...

Vilken tröst det är nu med den teknik och skicklig personal. Lycka till med det du har framför dig. Jag glömde att säga till Santos att om det är något han vill, skall han lägga huvudet på sned och se bedjande ut, det brukar funka.
Kram

Monica sa...

LYCKA TILL HOS DOKTORN.
VILKEN LYCKA FÖR ER LILLA JYCKE LÄSTE DITT FÖRRA INLÄGG, OCH DETTA KAN EN HUND HA DET GOARE..HÄRLIGA BILDER SOM ALLTID HOS DIG..
HA DET SÅ GOTT DU KAN IMORGON KRAM MONICA