KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


lördag 3 september 2011

DET BLIR INGEN MAX

Det strular, nu ska vi inte längre få överta Max utan Santos - det är också en 4-Årig hane, men en Champion som alltså är mycket utställningsmeriterad. Det bryr jag mig egentligen inte om, det enda som är viktigt är att han är snäll och gosig! Något fel på utseendet är det alltså inte - som synes!


Eftersom vi såg 7 Podengos på utställningen och ingen var den andra lik, så blev man ju inte speciellt förvånad att Max och Santos inte liknade varandra alls!


Dessutom kanske vi inte behöver åka till ystad och hämta honom. Han kanske kommer till Gotland med Max som tydligen redan var lovad till en familj här - och som funderat ett tag till slut tackade ja!

7 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Nämen här händer det grejor! Ni skall alltså bli hundägare igen, vad roligt! Det gick fortare än man kunde ana. Hoppas ni kommer att gilla varandra!

Anonym sa...

Beautiful and cute dog!

Nice weekend dear, kisses:)

Anonym sa...

VOV VOv så välkommen han ska känna sig hos riktiga hundmänniskor.
Denna verkar precis lika go.. Ni har honom SNART i er vård. Kram Ninne

♥Min Eden♥ sa...

Max ser ju hur söt ut som heslt...:)

Anonym sa...

Som det kan bli :-) Men grattis till att ni snart får en ny familjemedlem igen :-)

Christer.

Knatten sa...

Vad spännande!!! Önskar er verkligen lycka till med den nya medlemmen. Och visst vet vi att ni alltid kommer att sakna Penny även om man skaffar sej en annan vän. /Knatten

blommor och kvistar sa...

här går det undan ja, just som man tror de ska bli max blir det santos! va roligt att ni tar en placeringshund! det är så himla bra att inte alla tycker att det måste vara en valp då man tar den... hoppas ni ska bli goa vänner med santos, han e ju för söt!
kram
susanne