KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 9 september 2011

DET BLEV INGEN HUND...

...ikväll, utan Santos kommer i morgon kväll!
Det blommar för fullt fortfarande!

Alltså precis som det var planerat från början. Förstod faktiskt att dom inte skulle hinna fram och tillbaka till Ystad (37 mil) +  åka färjan som tar 3 timmar och går på konstiga tider. Dessutom ville ju Malins kusin att dom skulle umgås lite - vilket dom gör helt rätt i!
Många av mina klematis blommar om - trevligt!

För oss är det nog dessutom bättre, jag ska till sjukhuset i morgon förmiddag och göra ultraljud på gallan. Men jag ville ju helst ha varit hemma och "skolat in" Santos här, nu kan jag det utan att lämna återbud till ultraljudet. Skönt! 

Dom fyra kannorna `En Avant´och `Pretoria´ blommar för fullt. Men vart tog dom rödbladiga och rödblommande `Black Knight´ vägen!?

Men...i morgon natt vid 23-tiden landar dom i Visby och sen är dom här nere runt tolv och det ska det bli enormt spännande!
Nu har jag dessutom hittat 5 av dom 6 olika Dahlia-sorterna, en saknas alltså helt fortfarande!
Det här är `Vancover´  som är snygg - men väldigt sen!


Idag har vi varit till Hemse och inhandlat Doggy torrfoder (små bitar), Cesar (vanlig mat att blanda med), tuggpinnar och hundgodis. Det är han van vid - och det ska han naturligtvis få här också!
En rosenskära som jag dragit upp själv från frö (otroligt) som jag fick av Maria Berg!

Vi hade ju gett bort mat och leksaker efter Penny samt slängt hennes filtar och korg. Men som tur är sparade vi koppel & halsband, skålar och klosaxar så vi har ju en del. Men sen vill man ju gärna kompletera med lite personliga saker till den nya familjemedlemmen!


Så i veckan var vi till Granngården och köpte en ny fin mjuk och stabil resebur. I den har vi lagt en ny fräsch "manlig" pläd i rutigt - svart/vit. Husse tyckte nämligen inte att cyklamenrosa eller limegrön passade en grabb!Den ska han nu inte bara få resa i, utan också ha som sin fredade sovplats (bredvid min säng). Ligger han där, ska man alltså inte störa honom i onödan, utan låta honom vara ifred!


Den extremt vackra rosen `Penny Lane´- som vi köpte beroende på namnet. Och den hedrar henne väldigt bra!

Så precis som vanligt så har man ju redan tagit ut en del i förskott. Man kan ju inte låta bli, trots att man försöker intala sig att vänta tills han verkligen är på plats. Men jag är en sån typ av person, lite upp och ibland - fast sällan - ner. Känslosam skulle man kanske kunna beskriva mig som med ett ord! Så i natt lär jag inte sova någonting!!!

15 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Men oj så du skräms med den titeln...:o) vilken tur att det bara var framflyttat ett dygn.
Att det är så många som vill omplacera sina hundar är ju förvånande, men så är det nog.

knatten sa...

Fy dej. Med en sån rubrik blev man ju rädd att det hänt nåt. //Knatten

Ruben sa...

Vad mycket fint du visar! Särskilt kannan är jag imponerad över. Trodde aldrig att det var lönt att ens försöka dra fram en dylik i Sverige. Man ser ju dem väldigt sällan, och då tror man ju att de är svåra. Men, så klart har ni ju ett lite bättre klimat på Gotland än här. Har du förgrott den inne, eller har du planterat ut löken direkt i rabatten?

Ha det gott - och må jycken komma snart!!!

/Ruben

Ninne sa...

Du skrämde hicka på mej. SÅÅÅÅ får man inte göra.. Men nu kan du ha det med en natts vaka i väntans tider. Mååå sååå gooottt
KRam Ninne

Anna Vattenkanna sa...

NEJ! tänkte jag när jag läste rubriken...här är en engagerad läsare... men så blev jag lungnad. Då är det julafton - fast bättre - hos dig imorgon natt?

Vackra blommor du visar by the way.

Kram Anna Vattenkanna

mammi sa...

Man kanväl säga "den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge" och inget är som väntans tider.
Lycka till
Kram

ormbunke sa...

Du får glädja dig åt dina fina blommor så länge. Hoppas det blir en bra helg. kram. Anita

Mimi sa...

Som hundmänniska lever man ju med dig i händelserna, och jag som alla andra blev redan förfärad. Vad skönt att det var bara för ett dygn :) Vad mycket fint du visar. Kannan är enormt snygg och dahlian förstås. Dahliorna brukar jag plantera ut i pallkragarna under tygslöja i början av maj (rotknölarna alltså) och på så sätt så börjar de blomma redan i början av augusti. Ser fram emot nästa inlägg av dig!!!!/Mimi

Ölandsvindar sa...

Din trädgård är något alldeles extra! De röda bollarna som du undrade över är rävsvans. Ettåring som jag fick som bonusfrö från Impecta. Faktiskt både lättodlad och dekorativ. Ser ut som bollfransar sa någon. Blir nog repris nästa år.
Kram då till den blivande mamman!
Kerstin

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Tänk vad saker och ting kan hända fort..har ju läst om din väntan på nya hunden..och kan du tänka dej..sitter här vid datorn och har en hund vid min sida..nu ska jag bara vara reservmatte..hon ska bo hos Janet min granne..men ödet gjorde att jag i veckan var ute på fotorunda och körde upp på en gård för att kolla att jag kunde foto på hans marker..Vill du ha en hund..sa han..en Springerspaniel-tik..för annars avlivas hon..ja nu var han inte ägare av hunden men hade lovat försöka omplacera Sickan som hon heter..Ha hund..nä det klarar jag inte..men vi måste ju försöka hitta ett hem till henne..så idag kom hon till Sennan..hon e bara helt ljuvlig
Så imorgon kommer din hund..ha det så gått.Maria

Anonym sa...

Ja ja, den som väntar på något gott som det heter :-)

Ha det gott!
Christer.

monica svensson sa...

Hej Susie!!
Nu är Santos på väg,du får en jättehärlig hund.Kommer att följa din blogg, höra om Santos och se alla dina fina bilder.
MVH Monica(Malins kusin );-))

Oljekritan sa...

Åh vad kul, och spännande.En ny liten vovve..tur att han kommer snart..förstår er Lycka..vad vore livet utan djur..härligt..vad kul att få se foton på den lille krabaten..Santos..han kommer ge er mkt skojiga stunder..kram karina

Monica sa...

Oh vad glad jag blir av ditt inlägg, jag känner din väntan,,och överskriften skrämde mig lite,,men han kommer,,härligt!
Ja att så många hundar får fel mattar och hussar det är tokigt,,men hos er får han ett super hem,,som de små godingarna ska ha..
appro på det så hade jag min vän som är socialsekreterare i Kalmar kommun här på besök då berättade hon att i deras kommun står sjutton barn i kö ,,för behov av en familj,,så det är inte bara hundar även dom barnen dom väljer inte sina föräldrar..men det är lite tuffare att ta hand om små vilse barn och tonåringar.
Ser fram emot att få följa er här,,kram Monica ps vilka fina bilder den där kallan mmm!ds.

Jord under naglarna sa...

Tänk att ni skaffade er en hund till, det är roligt att läsa!

Att jag kommenterar på det här inlägget blev för att jag inte kan se mig mätt på dina fina bilder i det här inlägget!

Jodå, vovven är fin han med... ;)