KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


onsdag 10 augusti 2011

MEST GULT

Eftersom jag "ligger efter" så tänkte jag ta ett nytt inlägg med en massa bilder tagna igår. Idag skulle jag klippa gräset och blev nästan klar då det började ösregna, så det blev inga nya bilder.
Det blir nästan bara gula blommor, men det är ju så nu på sensommaren - det är flest sådana. Här följer först och främst några olika dagliljor.Sen fortsätter jag med lite bilder från "gräs- och bamburabatten" som numera innehåller mest perenner; både dagliljor, rodgersia och solhattar - fast även en hel del annat också.
Men det finns ju annat gult i trädgården också, t.ex. den här klängrosen på min "folly".Sen har vi den här rödbladiga saken som jag köpte på Öland förra året för bladens skull. Har precis glömt vad den heter. Det är något väldigt vanligt, tror att det är klippstånd dom kallas.

Men jag måste sluta bildkavalkaden med klängrosen `Penny Lane´ på nya rosenspaljén som är otroligt fin fortfarande. Fast den har mörknat lite. Tidigare under säsongen var den nästan helt vit, nu är den mer aprikosrosa.

9 kommentarer:

Mimi sa...

Fina dagliljor o solhattar, men Penny Lane slog nog mest på mitt habegär! Otroligt så vacker ros!!! Klippstånds har jag också, men med lite rundare blad. /Mimi

gunsan sa...

Fina höstfärger tycker jag.Och rosen var ju superfin

Oljekritan sa...

Väldigt mkt fina blommor du visar..vackra!!

Ruben sa...

Här börjar dagliljorna blomma över en efter en. Men de olika sorterna har avlöst varandra sedan försommaren, så man får vara nöjd!! Fina Echinaceor! Jag har två olika på gång från fröer jag fick av dig. Hoppas de nu bara klarar vintern!

Ha det gott!
/Ruben

Monica sa...

Fin din ruta blev klot robinia är mpad tro? hJag har en vanlig robinia, fast den fryser ner varje vinter men den tar sig fint varje vår och sommar, dfast den borde nogblomma men det gör den inte.
Härlig utflykt ni varit på.Dina rudbeckior eller enchina f eller vad de heter är underbara.
ha ett gott kram Monica

Helén sa...

Härliga liljor.....kan tänka mig att de doftar underbart:) Sen gillar jag ju Solhattarna...sååå fina!//Helen

mammi sa...

Har slutat vara avundsjuk på alla vackra blommor som visas. Njuter bara av dem. Du fick "ge upp" för det började regna. Jag tycker det gjort det hela (nästan) sommaren.
Kram

Mimi sa...

Jag ska gå ut på kvällen och dofta på garden party, det är ju ofta så att de bara doftar vissa tider på dygnet. Bra att du sa!! /Mimi

Ölandsvindar sa...

Det har varit ganska bra för trädgården med den här regniga sommaren. Mina rosor planterade under de senaste åren har kommit igång ordentligt. Prtade just om frilandshibiscus på en plantskola jag besökte. De ser ofta ut som om de skulle dö vilken minut som helst, men så kommer de igen. Dina slår säkert ut snart.Nej Susie! Hade jag testat de latinamerikanska böjningarna hade det nog blivit Akuten för min del.Men härligt att se på!
Kram
Kerstin