KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!fredag 20 maj 2011

BILDSPEL

Idag blev det så många bilder att jag var tvungen att göra ett bildspel. Hoppas det är OK.


Jag har också skrivit texter till alla bilderna, klicka på den lilla textrutan till vänster på bildspelet!16 kommentarer:

Zondra Art sa...

Great shots, garden, flower... and film dear Susie!
Wish you a nice and pleasant weekend,kisses:)

Oljekritan sa...

Åhså vackert..man blir ju helt glad,..underbara trädgård och blommor..Kram Kariana

Anita sa...

Vilken vacker lönn och vilken vacker pion! Härliga bilder. Så fint det blommar hos dig. Här blommar också en hel del men den enda pionen som blommar nu är svavelpionen. Den är å andra sidan en av mina favoriter. Vacker gul.

Ha en riktigt skön helg!
Anita

Rosor och ruiner sa...

Det är nåt fel hos mig, så jag kan tyvärr inte se ditt bildspel, inte heller min egen musikspelare, tyvärr, och är inte tillräckligt datakunnig för att fatta hur jag gör. Det har ju funkat förut...hm, men tror säkert dina bilder är fina! Trevlig helg!

Helena sa...

Oh vilken fin pion!Jag hittade ingen text så då undrar jag vad den heter?
KRAM från mig!

Ruben sa...

Oj, så mycket vackert! Särskilt pionen!!! Fint bildspel!

Trevlig helg!
/Ruben

ormbunke sa...

Vad fint bildspel du har gjort. Gick lite fort med texten men det gick ju att köra det en gång till. Hjälper verkligen det där giftet till mördarsniglarna.Ha en bra fortsatt helg. kram. Anita

Rosor och ruiner sa...

Ja, så heter den, "Burning Heart", och än så länge är det bara bladverk, kanske bara blir så i år då, ja vi får se hur det blir.

Rosor och ruiner sa...

hihi, jag igen, jo, jag har köpt dem båda på Linds, mitt stamställe ;o)

Helén sa...

Underbart bildspel med massa godbitar. Lönnens blad är ju helt underbara, Pioner och Tulpanernas färger är så vackra. Superfint! //helén

fotopunktMis sa...

Superbt..jo många bilder kan det bli..så svårt att välja..då e det så fantastiskt med bildspel..och så e det så skoj att göra..må så gått..Maria

Monica sa...

oh du gör mig hänförd tack för en go runda ,,med allt vackert du har!
Ha en go helg kram Monica

mammi sa...

Verkligen läckert. Jag kan inte, har inte så mycket vackert att visa, sen har jag "inte riktigt" den kompetens man behöver. Det kommer kanske, vem vet.
Ha det så bra
Kram

mammi sa...

Tack för titten hos mig. Har i många år använt Randup, men det tar ju tid innan eländet vissnar. Tycker bättre om att bränna av det då ser man ju på en gång vad som händer. Apropå fästingar, så är ju vår nya katt Saya en äventyrare, som är överallt. Har ju skog runt om vårt, och fästingarna kom i parti och minut, dessutom har hon så himla tät underpäls, så tyvärr har vi fått ta till fästingdroppar. det funkar men är kanske inte så miljövänligt, men vad gör man.
Kram

Maria Berg sa...

Du har varit i mina tankar flera dagar i rad nu så nu måste jag bara få skriva och tacka för irisen jag fick för säkert 2 år sedan - nu blommar dom alla. Både vit/blå/lila och den orangefärgade. Så vackert och så himla härligt att tänka på dig där på Gotland.

Smidigt att göra bildspel när man har så mycket läckert man vill visa upp och jag såg att du bad om råd var du skulle plantera - det är alltid lurigt när man liksom vill se allt och så finns där liksom inte olats. Jag funderar på att göra en stor glasvägg i huset för att mer se trädgården - det är så underbart med alla växter.

Sköt om er alla tre och ta trädgården allt eftersom det känns bra och massor med champange i er lilla sten - ruin.
MB

Jord under naglarna sa...

Så många fina bilder från din trädgård!

Jag blev så förtjust i din vita pion med rosa i!