KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 20 mars 2011

OMDEKORERINGEN KLAR

Solen strålar, det är + 5 grader och nu är nog våren här. För även om det på just på vår tomt är lite si och så med vårkänslan, så luktar det vår ute i alla fall.....


Men det är ju så att bor man med en massa höga träd runt omkring, då isolerar skogen så att all snö ligger kvar EXTRA länge.


Men t.o.m. vi har fått lite bara fläckar här och där. Och tittar man in i själva skogen runt om, då finns det knappt en snöflinga kvar!


Det är alltså ett perfekt väder för hundprommisar och vi hann med en igår. Men nästan hela lördagen och nu på morgonen har vi ägnat oss åt att färdigställa vitrinskåpet (se ovan - innan omdekoreringen).


Så här såg det alltså ut igår kväll (se ovan) och idag på morgonen (se nedan). Notera den gråblå fondväggen bakom och dom nya gråblå-metallic-färgade bakgrunderna inne i vitrinskåpet, samt dom tre nya belysningar. Allt har min käre gubbe fixat på bara två veckor från det att vi började prata lite löst om det.
För gäller det målning och omdekorering så är han otroligt snabb, mycket noggrann och duktig - och han hatar att ha "jobb" liggandes. Till min stora glädje vill han göra allt klart så fort som möjligt!

 

När själva skåpen var ihopsatta och klara igår mitt på dagen så åkte vi alltså ut en sväng (12 mil) och därefter gjorde han klart det sista med belysningarna. Sen så började jag ställa in grejor. Jag försökte faktiskt att begränsa mig och inte ha så mycket i skåpen, men.....det är faktiskt inte lätt. Man har ju en del saker man älskar och MÅSTE ha framme!
Det slutade med att jag bara tog bort fem grejor, inte mycket - men bättre än inget alls!

13 kommentarer:

Lena/isis sa...

Men vad fint det blev. Kul när ni har gjort det själv istället för att ha köpt nåt vitrinskåp. Min gubbe är också sån att han inte vill ha nåt liggandes . Vill ha klart så fort som möjligt, Ganska bra :-)))

Kram

fotopunktMis sa...

Hälsa gubben till det snygga bakgrundsarbetet..så du kunde göra det fina finliret i skåpet..
Ha det..Maria

Ninne sa...

Det blev verkligen Aha. Skönt att höra att det är mer än jag, gamla gumman som bara måste ha de´ o dé o de´ framme. Jag tycker vrkligen att man kan beundra dina "prylar" /mycketansikten?/ så inte är det trångt inte..
Bra med en sån gubbe- o så har han ngt o göra.?
Kram Ninne

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Snyggt med den blågrå fondväggen!
Det är svårt att plocka bort saker man älskar och varför ska man egentligen göra det...
Försöker också ha lite renare ytor ibland, men det dröjer inte länge förrän där står saker igen. Är helt enkelt ingen minimalist :-)
Fick mig förresten ett gott skratt när jag läste ditt förra inlägg! Han verkar vara en härlig "gubbe", Dan.
Ha det gott. /Ingela

Helena sa...

Det blev ju jättebra!Så roligt att ha ett sånt fint skåp att ställa kära saker i.De kommer ju verkligen till sin rätt då!Jag tycker det ser alldeles lagom om jag :-)
KRAM från mig!

Rosor och ruiner sa...

Ja visst är våren här, det bestämmer vi nu tycker jag!
Jag är likadan, vill ha klart meddetsamma när jag börjar med nåt, gubben har väl inte fullt lika bråttom...så man får väl jämka lite :o)
Visst är det roligt med lite förändring hemma, och fint blev det ju!

Anja sa...

Så fin den är på kvällen med belysningen.
De kala fläckarna i trädgården gör en alldeles överlycklig...inte är man precis bortskämd med bar mark de senaste månaderna!/Anja

Christina sa...

Önskar att jag hade en gubbe, som var så snabb. Här blir det mesta långtidsprojekt, men när han väl kommer igång, så går det ganska snabbt. Han är bara trögstartad!
Vitrinskåpet blev jättefint.
Ha det gott!
Christina

susanne sa...

vad fint det blev! vad skönt med en gubbe som får saker och ting gjorda, min måste nog lite lirkas med och lockas till!
kram
susanne

Ölandsvindar sa...

Det är inte lätt att gallra varken på hyllor eller i trädgården. Eftersom jag nu får ett köksskåp mindre men en hel kyl och en hel frys istället, måste jag också sortera bort en massa onödigt.Här hos oss tycker jag att det är riktig vår nu men blir förvånad ibland över hur mycket snö det finns kvar i skogen på norrsluttningar.
Kram
Kerstin

CIMPOACA LAURENTIU sa...

is still snow out there?? :)

mammi sa...

Tur att inte din gubbe är som min (han är faktiskt färgblind) men otroligt händig och petnoga ibland i överkant)Blev ju kanon, grattis
Kram

Oljekritan sa...

Hej,.snyggt ser det ut,..med en massa vackra saker man tycker om...Hur får det med målandet? Några nya alster??...Duktig gubbe du har ..Nu är det sol ute och sol inne, sol i hjärta sol i sinne,Kram