KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


lördag 12 februari 2011

RACE, TRAKTOR OCH SNÖ

För ett par veckor sen så lovade jag mig själv att inte visa några "snöbilder" igen, men vad gör man!?
Vi blev ju aldrig av med vår snö innan gårdagens snöoväder dök upp, så vintern här bara pågår och pågår och pågår och....Så här såg det ut nyss när jag försökte ta en liten prommis med Penny. Enda stället man kan gå på är på vägen utanför, vilket inte är så kul. Varken för henne, för oss eller för dom bilister som far förbi.Det är ju så när man har en liten och dessutom väldigt gammal hund som inte längre orkar hoppa i ens spår om man går före och spårar.Vi är ju nu inne i februari och då ska trollhasseln blomma, men så här ser den ut fortfarande. Alltså full med små blomknopp som dök upp några milda dagar i början på januari. Man skulle ju gärna se dom doftande rödorange blommorna mot den vita snön, men det ser inte ut som om dom är på gång att slå ut ännu.Försökte också ta ett kort av den illgröna bambun, men solen låg rätt in i kameran. Trots det visar jag bilden, den - alltså solen - förebådar ju om våren så jag gillar den i alla fall!


Rolle blev lite besviken att jag visade gamla bilder på traktorn, alltså tog jag nya idag. På den här ovan ser man att "ögona" och huven är på plats.


Och på den här ser man dom fina dekalerna med namnet "BM Terrier" som den här modellen alltså kallas.

Snart är det dags för årets andra racetävling, Sprintracet i GP2 med en svensk, Mackan (Marcus), som startar som 4:a. Han fick den placeringen igår på det första racet. Mycket bra! 
Sen inatt klockan två startar ÄNTLIGEN Nascar med en shoutout (alltså en kort förtävling). Så nu ska gubben och jag njuta!

TREVLIG  HELG 


12 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Just när man trodde vintern var över. Ja, det var ju lite tidigt att våga hoppas, men ändå.
Lycka till med traktorn, ser jättefin ut.
Eva

Helena sa...

Fin fin traktor den är väl ''gubben''stolt över kan jag tro!Så du är en 'rallybrud' ;-)
Själv ska jag se våra lokala handbollskillar GUIF på tv idag!
Kram från mig!

Monica sa...

Snöeleände,,jodå vi fick med en hel del till i natt,,inte blir jag glad inte,,
vilken fin traktor, den är liksom gullig,,finns ett barnprogram som Felix gillar , ,"lilla röda traktorn,,där skulle er klenod lätt platsa. Tävling med en sådan pärla,,det låter härligt, lycka till.
Ha en go helg kram Monica

mammi sa...

Vi fick inte så väldan mycket snö, kanske 1-2 cm, men jag börjar bli "allergisk" mot den, Vill ha VÅR. Vilken häftig traktor
Kram

susanne sa...

ja, precis, susie! det där är mycket irriterande; man har ödat tid på blommornas placeringför att få det så vackert som möjligt, bundit buketten och så klipper den som får den upp buketten det första den gör. grrr...
värre sen ännu är det om den klipper av stjälkarna med saxen. ännu mera grrr...
fin traktor!
susanne

Vittran sa...

När man trodde att snön var på väg att försvinna så kom det ny här med. Hörde fåglarnas vårsång i veckan. Trodde då att våren skulle vara på väg.
Häftig traktor. Den ser urtjusig ut.
Trevlig helg!!!

Ruben sa...

Nästan så man blir sugen på en traktor! ;-) Big boys - big toys!
Ha det gott i helgen!
/Ruben

Knatten sa...

Go färg på den gamle traktorn. Visst ser han väl lite ut som hämtad ur ett barnprogram. Så fin! Här på gården har vi bara det lyxigaste. Inte alltid lika kul faktiskt. /Knatten

Anonym sa...

I like your tractor, a real treasure!
Kisses and nice weekend dear.

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Vilken jättefin och tuff gammal traktor!! Antar att Rolle själv renoverat upp den?
Måste visa de fotona för min "gubbe", han kommer att gilla dem. Har själv en veteranbil.
Ha det så gott du kan i all snön. Kram, Ingela

Ninne sa...

Ja inte ska vi klaga här nere Det är bara lite vitt Här var visserligen -10 i natt igen o jag var ut en vända, men när jag nu kom in o såg ditt SNÖELÄNDE så tycker jag detta inte är ngt.
Har en go vän här i byn, pens.bonde, som håller på o renovera en gamal traktor.. Jag ska visa honom Rolles fina ex. Han är inte intres av datorer så jag får skriva ut ngr kort o visa honom. Ska ta ett kort på hans vid tillf. o mejla över till er?
Ha det nu gott trots ni får Plumsa omkring i snö
Kram Ninne

Ölandsvindar sa...

Snötrötthet! Det lider vi snart alla av. Här tjatas det med jämna mellanrum om en traktor. Vi hade en förut när vi hade får och hästar, men med knappa tretusen kvadrat behövs det ingen. Det inser han nog också i sina klara ögonblick.Jag tänker inte visa honom bilderna på er lilla snygging!
Kram på Alla hjärtans!
Kerstin