KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 19 december 2010

JULGRANEN ÄR KLÄDD

Eftersom jag alltid, i alla år, klätt julgranen på kvällen/natten innan julafton så vet jag inte vad som hände idag egentligen. Måste varit tomten som varit här och klätt granen!
Och dessutom har jag under många år haft enbart kulor, c:a 95% röda och några få väldigt gamla guldfärgade. Så förra året när vi skaffat oss ny gran med LED-ljus fick jag ett ryck och skaffade mig en massa silverfärgade och blå och det blev ju väldigt snyggt - även om den kanske blev lite tråkig!
När jag nu gått igenom mina gamla röda kulor så upptäckte jag att många av dom hade börjat svartna av värmen från lamporna, så jag kastade dom flesta. Sen åkte ALLA kulor upp; röda, blå, silver och guld.
Så nu är det en riktigt färggrann och överdekorerad gran vi har! Måste bero på det vita tråkiga vintervädret vi haft så länge!!


Så här ser den ut i det kalla hårda blixtljuset och nedan utan blixt. Tyvärr blir ljusen lite suddiga och allt kanske väl gult, men man måste ju testa lite.....


På den här bilden ser man också vår utvändiga "ljuspelare", alltså en av mina klematispiedestaler med ett ljustäcke över.
I lördags när vi var in till Hemse och handlade så såg jag en underbar adventsstjärna i ett villafönster. Den var röd, hade bara några enstaka ljushål och så var mittvingen nedtill utdragen så den var längre. Alltså måste jag försöka hitta en sån i Visby i morgon när vi ska dit och shoppa. Den vi har nu - som syns ovan - är vit med några små blå stjärnor på och jag har tröttnat på den helt och hållet. Nej, i år vill jag ha FÄRG!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Beautiful Christmas tree dear Susie!!!

Oljekritan sa...

oh..så vacker den är när den lyser stämningsfullt...Njuter av den, eftersom jag inte någon egen har!! Kramis

Helena sa...

Ja visst är det så att ibland blir det bara trist när det är för färgstämt eller för snyggt kan jag tycka.Men det är jag det :-)Kul med färger o lite egen stil!
Kram från mig!

Lena/isis sa...

Ååå så fin den är.....jag har också en färgglatt klädd gran med alla barnens smällkarameller som de gjort under åren de var små.

Tyvärr hittar jag ingen kommentar . Har tittat flera gånger nu. Det måste ha blivit nåt fel, nånstans.

Kram

Ninne sa...

Nämen..Inte är lille jul idag inte??
Jo du nog är det ngt konstigt med folk iår.. ?? Vi skyller på vädret, även om det skulle vara vi själva som är lite konstiga??
Granen var ju jättemysig. Skönt att det är även ngn yngre person som gillar fär, jag är förbaskat tradionsbunden-märker jag.
Kram på ER
Ninne

Madame C sa...

Så julfint och mysigt hos dig! Nu kan tomten få komma:)
Ha det fint,
Charlotta

Lena/isis sa...

Ok...men förmodligen blandar du ihop min med den andra du är med i. Jag lottar ut en ljuslykta :-)) Önskar dig en fortsatt trevlig vecka. Kram

Jord under naglarna sa...

Vad mysigt! Här kommer inte granen in förrän dagen före julafton. Det är när granen är klädd som känslan av jul riktigt sprider sig tycker jag. Mys!

mammi sa...

Vi har inte klätt vår gran ännu. Var först tvungen att gå ner i källaren och hämta en grej. Er gran är verkligen läcker. Har bytt ut allt granpynt till enbart lila och silver, samt ledbelysning. Har en hel kartong med gamla julgransprydnader, en del över 100 år !!!!Dina bilder visar klart en god och fridfull Jul. Tack så mycket för Julhälsningen.
Jag och Hjalmar är verkligen på kollitionskurs.
Ha det så gott
Julkram från oss

Ölandsvindar sa...

En riktig Disneygran faktiskt! Bättre att ha granen klädd några dagar före jul än att den står och dammar långt in i januari när ändå ljuset börjar återvända. En riktigt God Jul till dig.
Kram
Kerstin

Ninne sa...

Har du kollat armbandsutlottningen.
Grattis
Mer än jag som kan vinna!!
Ninne

fotopunktMis sa...

Granen står så grön å grann i stugan...hej hopp nu e det snart jul..så här kommer varma goa hälsningar från Sennan..GOD JUL..
Maria och Katterna..