KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


måndag 13 december 2010

FÖR TIDIG DEKORATION

Nu har även jag börjat! Alltså julpynta!! Trots att jag normalt sett inte börjar förrän tidigast några dagar innan julafton - men jag kunde inte hålla mig längre!!!


Det hela började med att jag hängde upp dom röda draperierna vid utgången till lilla altanen i det vi kallar biblioteket. Men...jag har ännu inte fått upp rosetterna eller stjärnan, så jag fuskade lite när jag la in den här bilden och dekorerade den. Men det kommer bli nått liknande som ska upp - i nästa vecka!Sen köpte jag i somras på loppis en fruktansvärt ful liten träfågel i flagad röd och svart färg. Det var något speciellt med den och trots att jag inte visste vad man skulle ha den till, så kunde jag inte låta bli. Speciellt med tanke på att den bara kostade 5:-!
Det visade sig att man nog ska sätta servetter i den, men dom servetterna får färgflagor på sig så då går det ju inte att använda dom senare. Dessutom måste det vara extra små tunna servetter - och vem har det!?Så iställer köpte jag lite "glanspapper" idag och gjorde lite stjärtfjädrar åt den. Tycker fortfarande att den är skitmysig (klicka på bilden så syns den bättre), så den kommer få en framträdande plats. Kanske t.o.m. få stå kvar här i köket mitt på den moderna serveringsskänken.

9 kommentarer:

Ninne sa...

Den var verkligen orginell o framför allt SKITSNYGG som barnbarnen o även andra säger idag.
Här har tomtar mm åkt fram redan-- brukar inte ske förrän efter Lucia, meen det tar längre tid o så ska det flyttas hit o dit o hit igen. Förstår inte riktigt hur snurrig man är.?
KRam Ninne

Ruben sa...

Vilken tomte skulle inte vilja göra entré genom denna vackra dörr??!! Vad säger Rolle?
Ha det gott!
/Ruben

Helens trädgård sa...

Hej Sisie!
Vilket fint loppisfynd du gjorde med den lilla fågel. Silkespapper till stjärtfjädrar blev ju superfint!
Ha en mysig kväll!

Anonym sa...

Beautiful!!!
Kisses.

samson sa...

kul med loppisfynd och är fyndet så snyggt som din fågel så är det ju extra roligt//maggan

Rosor och ruiner sa...

För flera år sen var jag strikt med pyntandet, det skulle ske dan före julafton. Men det där har jag ruckat på mer och mer, nu tar jag fram det mesta till advent, för jag har insett att det är i december jag vill ha jul, sen så fort nyår har varit är man så trött på julen...så skall jag hinna njuta så är det bättre att jag tar fram det till advent. Fast det är klart, jag har dragit ner på alla tomtar, det blir färre och färre varje år, nu är det liksom annat pynt som tar vid, som hyacinter tex ;o) Skall fylla på förrådet i morgon, för mina lär vara utblommade till jul! Ha det gott!

Anni sa...

Och jag som brukar dekorera till Lucia har inte ens börjat än. Ska göra det idag, har jag tänkt.

Din fågel var helt underbar, påminner lite om den hållare jag har för hushållspapper.

Ang stjärnor så har jag två blå ca 20 cm och en ca 26 cm, de mindre kostar 100:-, den större 150:- (plus porto). De kan säkert gå att posta, jag har i alla fall lyckats förr ;-) Ifall att.

mammi sa...

Tänk vad väder kan ställa till med. Mitt i all röra, skulle vi göra en sista rnda in till stan i morgon, men så blir det nog inte. Kraftigt snöfall och vindar på 14-18 sek.meter varning gått ut. Har en del bestyr kvar, hoppas tiden räcker, annars får det anstå.
Kram till er alla tre

Anonym sa...

Har inte heller kommit igång riktigt med julpyntandet. Hade tänkt putsa fönster innan med kylan hann att komma.
Gillar din fågel.
Har sett stilen någon annanstans men minns inte var.