KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 17 december 2010

BLÅ STJÄRNOR

Det var någon här på bloggen som skrev att fick man inte det man önskade sig i julklapp, då kunde man ju köpa sig klappen själv. Sagt och gjort, det gjorde alltså jag i veckan.
Jag beställde några glasdekorationer från Anni på bloggen "Med ögon känsliga för blått" - och till min stora glädje kom dom redan idag!

Jag kände mig faktiskt lite som ett barn på julafton när jag omgående packade upp paketet. Och jag blev  överlycklig, för dom var precis som jag tänkt mig!
Nu har jag (med hjälp av gubben) hängt upp dom i matrumsfönstren, där dom kommer att glädja mig väldigt länge. Alltså inte bara över julen, dom kommer få hänga uppe hela vintern!!
Tack Anni!!!

15 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Vilken bra id´e!!!!
Grattis till dina fina Julklappar!
Finns de i grönt månne?

ormbunke sa...

Så fina stjärnor du beställt hos Anni.De passar ju perfekt i fönstret. Det var ingen dum idé att få det man önskar sig. Jag tror man gläds av det allra mest.Nu har vi också fått en massa snö och mer skall det bli.Kommer att kännas i armar och rygg.
Hoppas att du får en fin 4:e advent.Kramar. Anita

Anonym sa...

Beautiful dear Susie!!!
Have a nice weekend.

Rosor och ruiner sa...

Visst är det kul när det blir precis som man har tänkt sig! Fint blev det! Och visst är det kul med julklappar, det är nästan roligare med de där billigare paketen! Vi hade så kul på juntan igår, jag var hemma 01.30...och då var jag tvungen att skotta snö innan jag kunde komma isäng..

Oljekritan sa...

oh vad fina de är, så vackert blåa..de kan du ha länge hänga där...kan tänka mig att de är vackra när ljuset lyser genom...kul att köpa nåt man vill ha ju...
Kramis från Karina och önskar dig en fin helg

Ninne sa...

Det var verkligen fint . Jag blir ju alldeles salig De är ju blå.
Kram Ninne

Anni sa...

Oj så kul att de kom fram direkt! De passar utmärkt där i fönstret!

Anonym sa...

Riktigt fina!

Ha det gott!
Christer.

Ölandsvindar sa...

Ibland hittar man något som man direkt känner att man vill ha och då är det bara att slå till. Annars ångrar man sig för lång tid framåt.Jag faller alltid för sådant som är blått och stjärnorna var så fina.
Kram
Kerstin

samson sa...

jätte snygga stjärnor//maggan

fotopunktMis sa...

Förstår din glädje..supersnyggt..kan se hur solens strålar kommer att brytas i dom..för solen kommer åter och därmed ljus och vår..ha det..Maria

knatten sa...

Jag ser att det är fler än jag som gillar dom oxå. Och inte ska dom väl bara hänga över jul då dom itne är röda. Att ha dom hela vintern o njuta av är perfekt o jag tror det blir en lång vinter så du får nog titta på dom länge.
Ha en skön kväll. /Knatten

Helena sa...

Jag funderar på inte jag ska få en bok i julklapp av tomten i år.Jo jag tror det;-) Så fint med glasstjärnorna i fönstrena.
Kram från mig!

Lena/isis sa...

Hej Susie!!

Såg att du har länkat till min utlottning men du finns inte med i kommentarerna att du vill vara med. Tänkte bara säga det ifall du glömt det. Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Kramar.

Maria Berg sa...

Jo, nog får man köpa sig en klapp själv också - kul att dom kom så fort och oj vad spännande det skall bli att öppna din klapp bara 3 timmar och 36 minuter kvar... stora varma julkramar till dig (gubben din ockås).

/MB