KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!fredag 26 november 2010

EN UTMANING I VITT

LindaLunda har utmanat oss andra bloggare att visa bilder från i somras som "ger en känsla av snö" och den utmaning måste man ju ta. Nu trodde ju inte jag att jag hade så många vita växter eller bilder på dom, men oj vad jag trodde fel!
Så trots att det egentligen är alldeles onödigt nu, vi är nämligen inne på säsongens andra dygn med snö, så följer här en massa vitt!


 
Fast efter våren och sommarens vintriga blommor i vitt fuskar jag lite och visar ovan en näva som blommade förra vintern i snö och som avslutning en bild från Ekstakusten ut över Karlsö i vinterskrud!

9 kommentarer:

Ninne sa...

Vitt o vitt - bara det stannar upp nu. för ljusare är det så det är skönt, men det är såå jobbigt att skotta. Vare sig jag eller gubben har den rätta orken, men visst bit för bit så funkar det med.
Jag går förstås hellre o plockar av vita vissna blommor......
Kram Ninne

mammi sa...

Såna vackra blommor, fast egentligen inget för mig, vitt = snö, som jag inte gillar. Vi har gott om den varan.
Kram

Mitt röda hus sa...

Vad vackra bilder du har av vita blommor. Men vit snö är jag inte så förtjust i. Har hellre en grön gräsmatta. Här pulsar jag och vovvarna i snö som nästan går upp till mina knän på tomten förutom de stigar jag skottat. Jobbigt med skottning. Om det ligger kvar till jul så får det räcka sen vill jag helst ha vår.
Ha en fin Adventshelg!
Kram från Marie!

♥Min Eden♥ sa...

Ja en dag som denna längtar man till sommaren. Hit har de lovat över 20 grader till måndag-tisdag. Jag känner mig inte alls redo för sådan köld...brrrrr.

Linda Lunda sa...

Görtjusigt !!!!!!
Kul att du hakade på!
Linda

Ölandsvindar sa...

Visst är det speciellt med vita blommor. Senaste numret av Hemträdgården tog också upp den vita rabatten och nog har man drömt om ett Sissinghurst i miniatyr ibland.Misstänker att ni har samma busväder som vi just nu.
Kram
Kerstin

Maleviks Rosenträdgård sa...

Verkligen UNDERBARA bilder :)PARTYT fortsätter
Välkommen att vara med :)
Håkan

Knatten sa...

Jag ser klart hellre vita blommor än vit snö (...Finns väl bara vit snö....). Nu är det minsann alldeles för mycket snö för min smak.
Önskar dej en skön första advent. /Knatten

Susie på Stjärnarve sa...

...att visst fins det annan färg än vitt på snö! Jag är ju en utflyttad Stockholmare och där är den absolut inte vit - snarar brun eller grå!!