KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


lördag 9 oktober 2010

TIDIG MORGON

Vilken helt fantastiskt vacker dag det är idag! Solen skiner, det är helt vindstilla och ovanpå det så är det lördag. Underbart!!I morse gick vi upp "äckligt" tidigt - redan klockan kvart i sju - och dessutom helt i onödan visade det sig. Vi hade kunnat lega kvar och myst i sängarna hur länge som helst!


Vi skulle titta på kvalet till Formula One från Japan, men det visade sig att det regnade. Och när det regnar där då är det störtfloder som kommer ner så kvalet fick ställas in. Det går istället inatt klockan 02.55.
Men jag tror faktiskt att vi hoppar över det!Men det gjorde inte så mycket att vi kom upp så extremt tidigt för det var så fint ute. Efter fikat så gick jag därför ut på altanen och tog några foton - se ovan. Det var så otroligt vackert när den lågt stående solen glittrade i daggen! På framsidan däremot, där når inte solen ner så tidigt så där var det inte fullt så snyggt - men det var OK ändå. Man ser ju i alla fall att det fortfarande blommar och att buskarna har sina löv kvar!Det är inte heller många buskar/träd som fått höstfärger. Den lilla röda till vänster är en benved,  dom är ju alltid pålitliga. Den i mitten är en häggmispel och den mörka till höger är en smällspirea som ser ut så här året runt!
Det vita i den näst sista pallkragslådan är dom otroliga vita lupinerna som bara blommar och blommar!! Till slut nådde dock solen även ner på den här sidan och då ser ju benveden ännu rödare ut!

9 kommentarer:

Ruben sa...

Det hade verkligen varit synd att missa en så vacker morgon. Hur fint som helst med solstrimmorna i gräset. Hupp!!! Blommar din rosenflockel fortfarande, eller ser jag fel? Här har den lagt av för länge sedan.
Ha en trevlig lördag - och glöm inte prommisen!!
/Ruben

X-blog sa...

Ja, det är allt härligt, trots allt, att få vara uppe och njuta såna här mornar!
Här är det också ett fantastiskt väder och jag hade gärna grejat i trädgården, här eller där, men med stukad lilltå så slipper jag helst ta på mig skor... så jag stannar inne och putsar fönster, duschar blommor och röjer.
Är ensam hemma och tänkte fira det med ett riktigt rent hus !!

Önskar dig en riktigt fin helg!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Läckra skuggbilder. Och jag diggar din pallkrage-rabatt. Superfräck!
Eva

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Det har varit en fantastiskt vacker dag här på västkusten också idag. Har verkligen längtat efter solen! Hoppas den visar sig imorgon också :-)
Ha en fortsatt skön helg. Kram, Ingela

Helena på Blomrum sa...

hEJ VAD KUL ATT DU TITTADE IN TILL MIG SÅ JAG HITTADE TILL DEJ. Jo jag lovar att vi vuxna också badar i den lilla viken dock inte lika flitigt som barnen :)
Vad fint du har i din trädgård, jag har själv en liten plätt som jag bryr mig om.

Höstkramar från Helena

Christina sa...

Här har vi också haft en underbar dag och fått lite gjort ute. Din trädgård är fortfarande underbart vacker!
Ha det gott!
Christina

Mimi sa...

Så otroligt vacker din trädgård är i morgonsolen. Vi har också haft varmt och fint väder, det enda felet är att solen hela tiden varit bakom ett tunt molntäcke. Nog kunde den ha tittat fram hos mig med. Jag är helt hundra procent säker på att din Afrikas blå lilja snällt övervintrar ute. Fick just igår en kommentar av en som har en vän ovanom stockholm som har sina planterade ute året om. Visst är det roligt att ha dem i krukor på trappan, men de blir ju till slut så enormt stora så man inte orkar bära på dem! Hälsn mimi

Anonym sa...

Härliga bilder!
Fast vid den tiden har jag oftast varit uppe länge :-) Jag är äckligt morgonpigg :-) :-)

Ha det gott!
Christer.

marianne sa...

Så vackra bilder,från din fina trädgård.Vi har oxå haft en solig o vindstilla helg här i Skåne.
/marianne