KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


tisdag 27 juli 2010

"GRILLA PIL & KASTA KORV"...

...brukar min gubbe kalla vår årliga begivenhet. I år var den dagen förlagd till i måndags, min födelsedag, vilket var mycket trevligt. Efter att ha varit tvungen att ställa in vår planerade semester- och trädgårdsresa på fastlandet (hunden är för gammal och orkar inte längre), så kändes det riktigt kul att åtminstone få träffa sina vänner under gemytliga former.


Sen är jag ju barnsligt förtjust i att leka - och att spela spel - så vi kastar alltså inte pil, vi spelar Dart. Jag är också barnsligt (Hm?) förtjust i skumpa, så det skulle vi skåla i först och överraska alla med att jag hade födelsedag. Hah! Alla visste redan om det, så jag fick vackra blommor och massor av presenter!!
Paketen ovan är dock inte min presenter, utan det är priserna deltagarna får. Alla får alltså pris, även den allra minsta gästen som blev 8 månader igår och som vi visste skulle bli jumbo!


Det vi inte kunde veta var dock att hans mamma Carro skulle ta hem 1:a priset. Nu är det ju så att det inte med säkerhet betyder att man får bästa priset, det kan faktiskt t.o.m. bli tvärtom!Anledningen är att alla paket läggs i en hög, sen får den som kommer 1:a välja ett paket först - utan att klämma, lyfta eller ta på paketen. Jag försöker göra så tilltalande paket som möjligt och det är ju oftast så att det största paketet inte alls är bäst, vilket alltså vinnaren i år fick uppleva.


Min väninna Lisas mamma fick nog bland det bättre priset, 4 jättesöta glöggmuggar i glas med etsade stjärnor på, och hon vann ju inte precis.
Alla priser är sånt jag köper på dom loppisar vi besöker, så ibland blir det riktigt bra grejor men oftast är det bara skoj.


Gästerna kom kl 14 och då hade Penny inte sovit något alls innan, hon måste ju kolla vad vi gjorde hela tiden. Så när klockan var runt fyra var hon helt slut och la sig mitt på gräsmattan för att sova en stund.
Som tur är gillar hon inte korv, så hon tiggde inte alltför mycket. Utom av Beth som hade Frolic med sig, men Beth vet ju vad hon ger sig in på.


Eftersom vi inte orkade äta någon middag igår, så blev det lyxlunch idag.

Vi åkte ner till Ekstakusten och Djupvik Hotell där vi intog en smaskig lunch bland dom andra yuppisarna.

På grund av Penny var vi tvungna att sitta ute, eller rättare sagt nästan "ligga" ute och äta. Men vädret var bra idag med, maten jättegod och utsikten bedövande - så det var en helt OK födelsedagslunch!

5 kommentarer:

mammi sa...

Grattis lite i efterskott. Ni verkade ha jättekul på festen. Hoppas på en lång och skön fortsättning på sommaren.
Kram

ormbunke sa...

Vilken lyckad födelsedag du fick. Fint väder och en rolig tävling. Vi leker ofta inom familjen både sommar och till jul.
Ha de gott och sköt om dina resterande 65 år.Kram Anita

Maria i Sennan sa...

Allt ser ju hur mysigt ut som helst..att sedan frottera sej med det "fina" folket va nog inte så dumt det heller..och Penny var ju med..ha det..Maria

Rosor och ruiner sa...

Vilken härlig dag ni fick - tack vare Penny :o) Kul med vinster - du verkar gilla att slå in presenter! Ha det fortsatt gott!

Jord under naglarna sa...

Grattis i efterskott Susie!

Det lät som en trevlig tillställning, skoj med paket och trevligt sällskap!