KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 1 juli 2010

BILDBEVIS!

Nu har jag bildbevis! Min älskade gubbe har rensat en rabatt!! Helt otroligt!!!
Det är nog första - och tyvärr kanske sista - gången han gör det. Det var tydligen INTE KUL ALLS (och väldigt lång var rabatten under nya rosenspaljén), men han gjorde det ändå. Och utan att jag bad om det!Jag var naturligtvis väldigt försiktig och frågade först efter en lång stund lite fint; Varför?Jo, det var för att hjälpa mig. Rolle tyckte att jag hade lite mycket att hinna ikapp och att jag nog skulle ta det lite lugnt tills jag hade hämtat mig ordentligt!


Mycket trevligt - och han hade helt rätt!


Många saker ska man hinna med, bl.a. att dokumentera det som blommar och så vattna, vattna och vattna. Vi har enormt torrt och det nysatta som jag inte kunde pyssla om när jag var dålig, det har nog tyvärr dött en hel del av.


Fast å andra sidan är det tydligen en del som bara mår bra av torkan, t.ex. den här pipörten som jag flyttade förra året. Den står nu i den långa rabatten mot kohagen - jag har tre ruggar - och där i skuggan verkar den trivas alldeles förträffligt.Även irisarna mår tydligen väldigt bra. Här är den som bara var i knopp i förra inlägget.


En översiktsbild av densamma.
Lite mer "konstnärligt"!


Nej, nu ska jag ta och laga lite god middagsmat åt gubben och mig. Nu gäller det ju att få honom så glad och nöjd så han vill rensa fler gånger! 

7 kommentarer:

Ruben sa...

Aj, aj, Susie. Tror du inte Rolle rensat nog på ett tag nu?! Kvinnans list må vara stor, men det är inte alla gånger den övergår mannens förstånd. ;-)
Känner inte riktigt igen pipörten, är det någon speciell sort?
Ha det gott!
/Ruben

mammi sa...

Du måste väl haft något knep ??? för att få honom till rabattrensning. Vill i så fall gärna ha reda på det.
Ha det bra allihop och njut av värmen
Kram

Rosor och ruiner sa...

Håll i den karln du..;o) Och ge honom lite god mat, det är han värd!

Madame C sa...

Snäll Rolle och vackra bilder! Men VAD är det med män och ogräs??? Klippa gräs kan de ju vara maniska med!? Fattar inte...
Ha det gott;
Charlotta

Gela sa...

Men vad härligt. Ibland kan de överraska de kära karlarna. Min kära make vet nog ej skillnaden på blommor och ogräs. men han är bra att ha ändå. Ha en fin kväll/Gela

Mimi sa...

Wow det där är nog ett riktigt kärleksbevis!! Du måtte ha varit ordentligt sjuk, vilket vi ju nog redan förstod. Hälsn Mimi

skapa och inreda sa...

Jag har sedan förra sommaren tänkt göra en liknande spaljé av armeringsjärn som du visar.
Tack för härlig inspiration.
Kram Annika