KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 18 juni 2010

VITT ÄR OCKSÅ EN FÄRG

Ibland blir man ju väldigt tacksam över att det bara är skit på TV i helgerna, så man kommer hyfsat i säng. Man är ju lite trött och sliten efter allt trädgårdsjobb sista tiden - och så vaknar jag så extremt tidigt när det är bra trädgårdsväder. Kan ju inte ligga och dra mig då


Näst sista storjobbet är gjort inför trädgårdsvisningen, rensade rabatten mot kohagen samt sten & grusslänten idag. Nu har jag bara kvar att kantskära den 50 m långa rabatten på framsidan. Puh!


Fast det är klart, sen måste man ju klippa gräset på innertomten (Rolle klippte allt annat idag, både i diket och på yttertomten), samt gå över ALLT en gång till innan måndag eftermiddag.
Jag vet egentligen inte varför jag är så petig innan den här visningen, det går ju i alla fall aldrig att få det helt perfekt.....


.....Och det är ju faktiskt en del av tjusningen med trädgårdshobbyn. Växterna - och ogräsen - gör lite som dom vill. Man kan inte bestämma helt över dom!


Som ni kanske märker så visar jag bara vita blommor idag. Jag som egentligen inte gillar vitt, men jag har upptäckt att jag har massor av vita växter. Antingen vitbrokiga eller vitblommande!Så här på försommaren när kvällarna är ljusa gör dom sig extra bra. Dom riktigt lyser i trädgården!


Fast det är klart, det gör inget att dom inte bara är vita. Lite lila till är inte så dumt!

TREVLIG HELG!


9 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Oj, så du sliter inför visningen! Men du det behöver verkligen inte vara perfekt..! Lite ogräs vill vi nog också se, annars får vi sån "ångest" inför våra egna trädgårdar..;o)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ja, men vitt är ju alltid snyggt! Tack för omtanken på min blogg häromdagen,
Eva

Troll sa...

Önskar att jag bodde närmare - då hade jag kommit på din visning! :) Och... jag hade tyckt att en PERFEKT trädgård vore urtråkig... Som du säger så är ju tjusningen att växter gör litet som de vill.

Förresten så tycker jag att TV visar mest skit hela sommaren - så man 'måste' alltså vara ute och göra annat. Inte helt fel, men TV är allt bra skönt att slappa framför också. :)

Lycka till på visningen! Vi får väl se bilder av den sen hoppas jag? Kram Gunilla

Madame C sa...

Lycka till med visningen på måndag! Det ser så fint ut allting redan. Ljuvlig vit vallmo du visar!
Ha det gott,
Charlotta

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Lycka till med visningen.
Hoppas du få en massa roliga och glada trädgårds gäster.
Ha en skön söndag, Petra B.

Mimi sa...

Jo vitt är också en färg, och i kombination sen med andra färger så är ju vitt alltid väldigt snyggt! Vad trist det är att bo så här avsides, jag skulle nog hoppa i bilen och köra ett par hundra kilometer, men att börja flyga och åka båt är i mesta laget. Men jag hoppas få se bilder ifrån din öppna trädgårdsdag sen:) Hälsn Mimi

Christina sa...

Tänk om jag bott lite närmre, då hade jag kommit och beundrat din trädgård. Vita blommor är snygga tycker jag, men jag bor i ett vitt hus, så dom får bo en bit ifrån det annars syns dom inte.
Lycka till med visningen och passa på och njut av din trädgård också!
Ha det gott!
Christina

Ruben sa...

Klart det kommer att bli tillräckligt fint till trädgårdsvisningen!! Men, 50 meter kantskäring!! Det var en rabatt som heter duga!
Ha det gott och lycka till!
/Ruben

Thorins Trädgård sa...

Hej Susie, vilken finfin vallmo du visar upp! Vad är det för sort?

Marit