KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!söndag 6 juni 2010

VEM VANN.....

....min lilla tävling undrar ni kanske! Egentligen ingen, eftersom jag kom på vad jag skulle göra med mina jordankare själv. Till min stora förvåning var det inte heller någon som kom med nått riktigt kul och/eller knasigt förslag. Allas förslag var istället väldigt seriösa och vackra, en del var dock väldigt jobbiga - Rubens t.ex. (Tyckte inte du vi har jobbat klart för i år!?) Han tyckte att jag skulle bygga en pergola och det kanske skulle varit snyggt, men det är inte vad jag ville ha. Jag vill att det ska vara en fristående spaljé.
Men OK, Monica hade i alla fall en liten "vild" idé, eller det kanske mer var hennes granne. Så om du skickar mig din adress så ska jag skicka nått på posten till dig!Problemet är dock löst - ja, till hälften i alla fall. Se bild bredvid!
Jag har stoppat solcellslampor i jordankarna och det blir åtminstone snyggt, annorlunda och lite kul på kvällen och vi är garanterat helt ensamma om det!
Strax ska jag ta mig till min närbelägna sommarblomsleverantör och sen så ska jag plantera en blomma vid varje jordankare också.
Vad det blir för blommor vet jag inte ännu, men det ska vara nått som blir lite bulligt och brett. Ska bli kul att se vad hon har. Återkommer ikväll och visar hur och vad det blev!

2 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Det tyckte jag var värt 10 poäng för kreativitet och stil:-)

syren sa...

Mycket fin lösning - kan tänka mig sen när allt är uppvuxet å fint, när d lyser lite bakom. Vid d laget kanske ni byter till sånna där vinklade sol-lampor, så ljuset hamnar på växterna som spotar =)
Ha d så gott!